Kaivohuolto Hörman Oy
taustaBanner.jpg

palvelut

Palvelumme


 

Palvelumme

- Uusien Pora- ja avokaivopumppujen asennus
- Pintaveden eristäminen ja koepumppaukset
- Porakaivojen huolto
- Vesinäytteiden otto ja analysointi
- Vanhojen porakaivopumppujen huolto ja korjaukset
- Kauttamme myös pora -ja maalämpökaivojen poraukset, jotka teetämme aliurakointina luotettavalla yhteistyökumppanilla

Pora -ja avokaivokaivopumppujen
asennus

 
 

Normaalin huollon yhteydessä on usein syytä tarkistaa myös pumpun kunto. Vaihdamme tarvittaessa pumpun uuteen. Käytämme laadukkaita ja pitkäikäisiä Grundfoss -pumppuja. Tuotteet ovat luotettavia, kestäviä ja niissä on pitkä takuu. Kaivohuolto Hörman Oy antaa asiantuntevan arvion kaivosi kunnosta ja antaa tarvittaessa tarjouksen uudesta pumpusta ja sen asentamisesta - niin vanhaan kuin uuteenkin kaivoon. 

Huolto

Porakaivo on hyvä huoltaa tasaisin huoltovälein tai aikaisemminkin, jos vedessä ilmenee haju- tai makumuutoksia. Kaivon huolto ja kunnostaminen ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä. (Kotitalousvähennyksestä saat lisätietoa TÄÄLTÄ!) Ota yhteyttä, kun haluat huollattaa laitteesi ja varmistua korkealaatuisesta vedestä tulevaisuudessakin!

Asianmukaisin välinein tehdyn työn seurauksena veden laatu paranee saadaan pidettyä korkeatasoisena ja samalla estetään asiaankuulumattomien ainesten pääsy kaivoon. Huollon yhteydessä tarkastetaan myös mahdollinen muu tekniikka ja suoritetaan tarvittaessa niiden huolto yms. toimenpiteet, kuten pesu. Joskus ukkonen voi aiheuttaa pumppuun toimintahäiriöitä tai rikkoa sen kokonaan. Ota yhteyttä, niin selvitämme asian ja korjaamme vian!

Täyshuolto sisältää:

  • pumppujärjestelmän sekä painesäiliön kunnon kartoitus 

  • pumppulaitteiston nosto ja takaisinasennus 

  • kaivon puhdistus